Zoeken

Royal Air Maroc opent route Casablanca-Dubai

6 november 2021 - 15:40 - Economie

©

Royal Air Maroc start op 19 december 2021 met directe vluchten tussen Casablanca en Dubai. De lanceringsprijs voor een retourticket in economyclass werd vastgelegd op 4500 dirham inclusief BTW.

De opening van de nieuwe route werd begin deze week door de directie van Royal Air Maroc bekendgemaakt. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij gaat drie keer per week tussen de Marokkaanse metropool en het emiraat vliegen.

Lees ook: Veranderingen verwacht bij Royal Air Maroc

Klanten van Royal Air Maroc zullen op dinsdag, donderdag of zondag naar Dubai kunnen vliegen. Het vertrek staat om 19:50 uur gepland (Marokkaanse tijd) en de aankomst om 06:20 uur (lokale tijd). De terugreis vanuit Dubai kan op maandag, woensdag en vrijdag, met een vertrek om 08:20 uur en een aankomst in Casablanca om 13:20 uur.

Lees ook: Royal Air Maroc lanceert vliegroute Casablanca-Tel Aviv

De lancering van directe vluchten tussen Casablanca en Dubai is een antwoord op de grote vraag van Marokkanen die in de Verenigde Arabische Emiraten wonen en van toeristen en zakenmensen uit zowel Marokko als de VAE, aldus Royal Air Maroc. De tickets zijn reeds beschikbaar en kunnen via de website, callcenters of reisagentschappen van de groep worden geboekt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team