Zoeken

Royal Air Maroc start met vluchten naar Israël

11 november 2021 - 10:40 - Economie

©

Royal Air Maroc start vanaf 12 december een luchtverbinding tussen Casablanca en Tel Aviv. Aanvankelijk zullen er drie vluchten per week worden uitgevoerd.

Na de Israëlische luchtvaartmaatschappijen is het nu de beurt aan Royal Air Maroc om rechtstreekse vluchten naar Israël aan te kondigen. In een persbericht schrijft de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij dat deze nieuwe verbinding beantwoordt aan alle verwachtingen van de in Israël gevestigde Marokkaanse gemeenschap, die sterke banden onderhoudt met haar land van herkomst.

Lees ook: Royal Air Maroc opent route Casablanca-Dubai

Zo zal Royal Air Maroc drie vluchten per week naar Israël uitvoeren, op dinsdag, donderdag en zondag. De vluchten vertrekken om 23:55 uur en komen de volgende ochtend aan in Tel Aviv. De terugvluchten staan gepland op maandag, woensdag en vrijdag. In een tweede fase zal het tempo worden opgevoerd tot vijf wekelijkse vluchten tussen Casablanca en Tel Aviv.

De tickets voor deze vluchten zijn te koop op de website van de luchtvaartmaatschappij en via reisbureaus. Voor de lancering van de route tussen Casablanca en Tel Aviv start Royal Air Maroc met een ticketprijs van 3400 dirham in economyclass.

Lees ook: Royal Air Maroc en Air Arabia bevestigen directe vluchten met Israël

Marokko hoopt Israëlische toeristen aan te trekken om de toeristische sector nieuw leven in te blazen. Door de Covid-19-pandemie en de diverse gezondheidsbeperkingen heeft de sector veel schade opgelopen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team