Zoeken

Rico Verhoeven uitgedaagd door Marokkaanse Supercop

7 februari 2021 - 18:40 - Marokko

©

De Marokkaanse kickbokser Hicham Mallouli, de bekend staat onder de bijnamen "Bruce Lee" en "Supercop" , heeft kickbokskampioen Rico Verhoeven op sociale media uitgedaagd voor een gevecht. Hij zegt wraak te willen nemen voor het verlies van de Marokkaans-Nederlandse kickbokser Tarik Khbabez, die het afgelopen zaterdag moest afleggen tegen Verhoeven tijdens een Glory-toernooi in Rotterdam.

Hoewel Hicham Mallouli probeert om Verhoeven op alle mogelijke manieren te provoceren, zal hij waarschijnlijk achteraan aan moeten sluiten in de rij kickboksers die zich willen meten met de Nederlandse zwaargewichtkampioen. Zo hebben Gökhan Saki, Alex Pereira en Badr Hari al aangegeven graag met Verhoeven de ring in te willen stappen.

De enige reactie die de voormalige politieagent Hicham Hicham Mallouli tot nu toe heeft gekregen van Verhoeven op sociale media is "Stop met het sturen van deze onzin".

Hicham Mallouli staat in Marokko niet alleen bekend om zijn kwaliteiten in de ring. Hij is ooit veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf voor mishandeling en een poging tot verkrachting. Na zeven maanden in de gevangenis te hebben doorgebracht is hij alsnog vrijgesproken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team