Zoeken

Rico Verhoeven en Badr Hari ruziën op Instagram

17 juli 2020 - 11:53 - Sport

©

Badr Hari en zijn eeuwige tegenstander Rico Verhoeven hebben op sociale media enkele berichten uitgewisseld over hun twee gevechten.

Beide kickboksers bespotten elkaar op Instagram in de afgelopen dagen. Hari verklaarde onder meer dat sommige meisjes in de sportzaal waar hij traint, hardere klappen gaven dan Verhoeven. "We weten allemaal wie op zijn knieën terechtkwam na een echte actie. We hebben geen 1-1-1-2 nodig, maar slechts één klap.", schreef de Marokkaanse kampioen.

Rico Verhoeven spoorde op daarop Hari aan om "voorzichtig te zijn" wanneer hij tegenover deze meisjes stond, "want we weten allemaal dat jij sneller breekt dan ik." De Nederlander vroeg ook aan Hari "om verantwoordelijkheid te nemen" voor zijn uitspraken.

Hari daagde Verhoeven daarop uit. "Verantwoordelijkheid nemen voor mijn woorden. Dat kan ik doen. Laten we 500.000 euro op tafel zetten. Wie neemt zijn verantwoordelijkheid nu?". Verhoeven reageerde niet meer.

Badr Hari zal naar verwachting voor zijn volgend gevecht tegen Benjamin Adegbuyi in de ring staan. Een gevecht tussen de twee zwaargewichten stond in juni gepland maar werd vanwege de coronacrisis uitgesteld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team