Zoeken

Verhoeven is er zeker van, nieuw gevecht tegen Badr Hari komt nog

16 januari 2021 - 09:20 - Sport

©

Kickbokser Rico Verhoeven zegt een toekomstig duel met Badr Hari niet uit te sluiten. "Wie weet komt het er ooit nog van als hij weer een paar gevechten wint en terugkeert in de ring. Waarom niet?"

De laatste keer dat Verhoeven in de ring stond, was eind 2019. Met succes verdedigde hij zijn titel, die hij in 2014 veroverde, in een gevecht met Badr Hari. Die raakte geblesseerd aan zijn been en verliet een vol Gelredome op een brancard.

Na het recente gevecht van de Marokkaanse kickbokser tegen Benjamin Adegbuyi, dreef Verhoeven nog de spot met Hari. Op sociale media zei hij dat Adegbuyi zoveel schade had aangericht bij Badr, dat die ronde drie binnenkwam als één van de zombies uit The Walking Dead. "Ik heb dat gevecht lekker op de bank gekeken en ervan genoten. Benjamin heeft precies gedaan wat hij moest doen", aldus Verhoeven in een artikel van RTL Nieuws.

Veel mensen vroegen zich na de laatste nederlaag van Badr Hari af of hij nog wel opnieuw zou gaan boksen. Maar Verhoeven lijkt daar niet aan te twijfelen: "Ik las daarna reacties dat het klaar is voor Badr. Maar hij is niet klaar, denk ik. Hij had misschien niet zijn avond of maakte een verkeerde inschatting. Of hij ging de ring in met een andere mindset".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team