Zoeken

Richard Branson opent zes nieuwe riads bij Marrakech

20 maart 2024 - 15:00 - Marokko

©

Op 1 juli opent Virgin Limited Edition, van de Britse miljardair Richard Branson, zes nieuwe riads in het iconische Kasbah Tamadot hotel, aan de voet van het Atlasgebergte in Marrakech.

De zes riads, elk met drie slaapkamers, bieden plaats aan maximaal 10 personen. Elke kamer heeft een eigen badkamer, woonkamer en terras. Op het dak van de riads bevindt zich een tentsuite met een jacuzzi. Alle riads beschikken ook over een eigen zwembad, meldt Maghreb Intelligence.

Lees ook: Aardbeving Marokko: miljardair Richard Branson biedt persoonlijk hulp in dorpen

De interieurs zijn ontworpen in traditionele Marokkaanse stijl, met meubels gemaakt door ambachtslieden uit de lokale gemeenschap met steun van het Kasbah Tamadot hotel (zachte bries in het Berbers) via de Eve Branson Foundation.

Lees ook: Droom riads: Richard Branson combineert luxe en Marokkaans ambacht

Na een gedeeltelijke sluiting na de aardbeving van 8 september 2023, heropent Kasbah Tamadot op 15 oktober 2024 volledig. Vanaf 1 juli kunnen gasten en bezoekers in de regio alvast terecht in het gloednieuwe restaurant Asayss, waar ze kunnen genieten van Marokkaanse en internationale gerechten bereid met verse producten uit de moestuin van het hotel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team