Zoeken

Munir El Haddadi neemt emotioneel afscheid van Sevilla (video)

15 september 2022 - 15:00 - Sport

©

Munir El Haddadi heeft afscheid genomen van Sevilla. Een oprecht en emotioneel afscheid, met de speler in tranen en met veel lof voor de Marokkaan, zowel vanwege de clubbestuurders als van zijn teamgenoten.

"Wat Sevilla me heeft gegeven is onbetaalbaar. Ik dank de voorzitter, Pepe Castro, de vice-voorzitter, José María, het hele bestuur en Monchi voor het organiseren van dit evenement. Dank u allen voor het vertrouwen en de genegenheid tijdens deze drie jaren. Ook dank aan Joaquín Caparrós, Paco Gallardo en Carlos Marchena, om mij destijds te tekenen. Dank aan alle coaches die ik heb gehad, dank aan alle begeleiders", zei Munir El Haddadi in zijn afscheidsboodschap, die hij met een heel emotionele stem uitsprak.

Lees ook: Munir El Haddadi trekt aandacht met dure Mercedes

"Ik ben er trots op mijn best te hebben gedaan op en naast het veld. Ik vertrek blij omdat ik belangrijke doelpunten heb gemaakt. Ik vertrek blij omdat ik actief heb deelgenomen aan de zesde Europa League", voegde hij eraan toe. De Marokkaanse international verlaat Sevilla met een groot palmares: 113 officiële wedstrijden, 25 doelpunten, 7 assists en een competitietitel, meldt Diario de Sevilla.

Munir richtte zich ook tot zijn teamgenoten. "Als er één ding is dat ik bij deze club heb geleerd, dan is het dat je nooit mag opgeven. Ik ken jullie capaciteiten, jullie professionaliteit en vooral jullie menselijke kwaliteiten. Ik ben er zeker van dat jullie met de steun van het publiek de moeilijke seizoenstart zullen corrigeren. Ik wens jullie het allerbeste. Ik blijf jullie vriend, één van jullie voor altijd. Dank je, Sevilla".

Lees ook: Munir El Haddadi door Marokko opgeroepen

Na de ontroerende boodschap van de Marokkaan stuurden aanvoerders Jesús Navas, en Rakitic, alsook verschillende andere teamgenoten, videoberichten naar El Haddadi, waarin ze zijn menselijke kwaliteiten op en naast het veld benadrukten. Zijn landgenoot Youssef En-Nesyri sprak hem aan in het Arabisch.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team