Resultaat wedstrijd: Kameroen verslaat Marokko 5-3

13 november 2011 - 22:20 - Sport

©

De Atlas Leeuwen zijn zondag 13 november met 3-5 verslagen door Kameroen tijdens de derde en laatste dag van de LG Cup, in het Grote stadion van Marrakech. De reglementaire 90 minuten eindigden met een score van 1-1. De wedstrijd beëindigde op een strafschoppenserie gewonnen door Kameroen.

Marokko, vrijdag verslagen met 0-1 door Uganda, wist zich staande te houden tegen Kameroen ondanks een beginnende elftal en meerdere nieuwe spelers. Ook moesten de Atlas Leeuwen tellen met een aantal afwezigen, namelijk Marouane Chamakh, Mehdi Benatia en Mounir El Hamdaoui.

Het eerste doel van de match werd in het tweede helft van het spel gescoord door de beroemde Kameroense aanvaller, Samuel Eto’o. Nordin Amrabat, beginnende Atlas Leeuw egaliseerde op de 90e minuut voor Marokko.

Het is pas tijdens de strafschoppenserie dat Kameroen wint na twee gemiste penalty’s van Adel Taarabt en Nordin Amrabat.

De volgende stap voor de Atlas Leeuwen is de deelname aan de Afrika Cup van 21 januari tot 12 februari 2012. Marokko bevindt zich in groep C en zal tegen Gabon, Niger en Tunesië spelen voor een plaats in de halve finales.