Zoeken

Rederij FRS klaar voor Operatie Marhaba 2022

3 juni 2022 - 11:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Operatie Marhaba gaat over een aantal dagen van start en rederij FRS, is van plan om in het kader daarvan 27 dagelijkse retourvluchten in te zetten. De boten vertrekken vanuit Tanger City, Tanger Med, Tarifa, Sebta en Algeciras, om de twee zijden van de Straat van Gibraltar met elkaar te verbinden.

Dit aantal omvat ook een vernieuwde vloot, met een nieuwe snelle veerboot, de versterking van het menselijk kapitaal en nieuwe regelingen voor de aankoop van tickets, overeenkomstig de instructies van de Marokkaanse havenautoriteiten, aldus een persbericht van de rederij. FRS kondigt ook aan dat er onderhoudswerkzaamheden aan de gehele vloot zijn uitgevoerd tijdens de rustige periode van de coronapandemie, en ook het interieur en het exterieur van alle snelle veerboten werden gerenoveerd.

Lees ook: Operatie Marhaba: nieuwe regels voor toegang tot havens

Het bedrijf zegt dat het een zevende schip heeft gekocht, de Levante Jet. "Het is de modernste snelle veerboot in de Straat van Gibraltar, met de nieuwste generatie stabilisatoren en een laag brandstofverbruik," legt de groep uit.

FRS voegt voor de hele duur van Marhaba 2022, een dagelijkse capaciteit van 672 passagiers en 160 voertuigen aan haar vloot toe, wat de totale dagelijkse capaciteit op 18.054 passagiers en 4631 voertuigen brengt, met 27 dagelijkse rotaties. Ruim 1000 mensen worden gemobiliseerd voor deze nieuwe operatie, om de goede werking van alle diensten van het bedrijf te verzekeren.

Lees ook: Rederij FRS rekruteert voor Operatie Marhaba

Om te voldoen aan de nieuwe eisen van de havenautoriteiten, biedt FRS de mogelijkheid aan om tickets te boeken via haar verschillende verkoopplatforms. "Alle tickets kunnen gemakkelijk worden gewijzigd zonder extra kosten," verzekert het bedrijf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team