Zoeken

Achraf Hakimi: Manchester City te snel voor Real Madrid

3 juli 2023 - 13:30 - Sport

©

Real Madrid heeft ermee ingestemd om onderhandelingen te starten met Achraf Hakimi. Clubvoorzitter Florentino Pérez verzette zich tot nu toe tegen een terugkeer van de Marokkaanse international naar Real Madrid, omdat Hakimi afgelopen zomer de transfer van Kylian Mbappé naar de Spaanse club zou hebben verhinderd. Maar een Premier League-club zou al in onderhandelingen zijn met de Atlas Leeuw om hem deze zomer te contracteren.

Hakimi zou zijn vriend en teamgenoot Mbappé ervan hebben overtuigd om zijn contract met PSG afgelopen zomer te verlengen, terwijl hij al een principeakkoord had om naar Madrid te gaan. De voorzitter van Real Madrid was niet bereid om de Atlas Leeuw hiervoor te vergeven en blokkeerde zijn terugkeer naar de club waar hij zijn debuut maakte, ondanks het aandringen van Carlo Ancelotti om een bod te doen aan PSG, meldt El Desmarque.

Lees ook: Moeder Mbappé en zaakwaarnemer Hakimi ruziën

Nu Florentino Perez van gedachten is veranderd over Hakimi, zou de 24-jarige Marokkaanse verdediger al andere plannen hebben. De voormalige speler van Borussia Dortmund en Inter Milan, die niet langer gelukkig is in Parijs, heeft de interesse gewekt van verschillende clubs waaronder Manchester City. Coach Pep Guardiola heeft erop aangedrongen om Hakimi volgend seizoen in zijn team te hebben ter vervanging van Kyle Walker, die naar Bayern München zou vertrekken.

Lees ook: Florentino Perez wil Achraf Hakimi niet bij Real Madrid... vanwege Mbappé

De tweevoudig winnaar van de Premier League en de Champions League dit seizoen zou bereid zijn om de 70 miljoen euro te betalen die PSG vraagt voor de Marokkaanse international.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team