Zoeken

Rapper Maes reageert op aanval Booba na annulering concert in Marokko

17 juni 2023 - 18:00 - Cultuur

©

Zoals verwacht, heeft Maes gereageerd op Booba’s tweet over de annulering van zijn concert in Casablanca. De twee rappers blijven hun rivaliteit voeden via sociale media.

Na de annulering van zijn concert in Casablanca onder druk van rapper Maes, deelde Booba op Twitter foto’s van het halfleeg staand appartement van Maes in Dubai en noemde het een "hut".

Lees ook: Woedende Booba haalt uit naar rapper Maes na annulering concert in Marokko

Als reactie hierop legde de rapper uit Sevran uit dat hij juist deze foto’s van zijn privéleven had gepost om zijn rivaal te "lokken". "Je maat Ibou in Dubai vertelde iedereen dat je naar mij op zoek was. Dus ik hielp hem bij zijn zoektocht door foto’s van mezelf te nemen en deze naar de persoon te sturen die dacht hem te kunnen helpen," schreef Maes op Instagram, suggererend dat Booba iemand naar Dubai zou hebben gestuurd om naar hem te zoeken.

Lees ook: Booba-concert in Marokko "geannuleerd om politieke redenen"

"Ik dacht dat hij zou komen, maar nee. Uiteindelijk belde ik je zoon Ibou. Natuurlijk vroeg ik hem of hij naar me op zoek was. Hij ontkende. Ik stelde vriendelijk voor om af te spreken zodat ik zijn moeder kon beledigen, maar hij weigerde de afspraak en blokkeerde me", aldus Maes, waarbij hij Booba ervan beschuldigde fysieke confrontaties te vermijden en alleen ruzie te maken via sociale media. "De 3x gefilterde. Het zijn geen lols hoor", reageerde Booba sober.

Bladna.nl