Zoeken

Woedende Booba haalt uit naar rapper Maes na annulering concert in Marokko

10 juni 2023 - 23:30 - Cultuur

©

Booba heeft privéfoto’s gepubliceerd van de Franse rapper Maes, die een campagne tegen hem voerde voor de annulering van zijn concert dat deze maand in Casablanca gepland was.

De rapper verspreidde foto’s van het appartement van Maes in Dubai, waar hij sinds vorig jaar met zijn familie woont na gewelddadige incidenten tijdens de opnames van een videoclip. Volgens de door Booba gepubliceerde foto’s, lijkt de rapper uit Sevran niet in luxe te leven, zoals hij op sociale media doet voorkomen. "Kijk, dit is Georgey’s hut", schreef Booba bij zijn bericht gericht aan Gims, die in Marokko woont en ook blij was met de annulering van zijn concert in Casablanca.

Lees ook: Booba-concert in Marokko "geannuleerd om politieke redenen"

In verschillende andere story’s publiceerde Booba screenshots van spottende opmerkingen van internetgebruikers over het appartement van Maes. "Hij zet het vuilnis buiten, maar heeft zijn album binnen gelaten", "Een huis voor iedereen", "Een sociale woning in de woestijn", zijn enkele van de reacties.

Lees ook: Concert Booba in Casablanca verboden

Booba ging nog iets verder in zijn aanval door een foto van Maes’ vrouw te posten met de opschrift: "Hij zei tegen haar ’baby, we gaan in Dubai wonen’". Rapper Maes heeft nog niet gereageerd op de aanvallen van Booba.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team