Zoeken

Huwelijk Dounia Batma en Mohamed Al Turk gestrand

2 september 2022 - 17:40 - Cultuur

©

Na negen jaar huwelijk met Mohamed Al Turk, heeft de beroemde Marokkaanse zangeres Dounia Batma naar verluidt een echtscheiding aangevraagd. Het huwelijksleven van de Marokkaanse ster heeft het schandaal rond "Hamza Mon bb" niet overleefd.

Er is niets meer tussen Dounia Batma en Mohamed Al Turk, ondanks de pogingen van de Bahreinse zakenman om zijn vrouw weer voor zich te winnen. Hoewel er nog geen officiële informatie is, melden de tabloids dat de kern van de waarschijnlijke breuk een geval van verraad is. Als de geruchten waar blijken te zijn, zou de 31-jarige moeder, zowel haar man als haar manager verliezen.

Lees ook: Dounia Batma geeft fouten toe

De traditionele familiefoto’s die de fans van het stel gewend waren te zien op sociale media, worden al een tijdje niet meer vertoond. Tot overmaat van ramp zijn ze ook gestopt met elkaar te volgen op Instagram, hoewel ze posts over hun relatie blijven delen.

Lees ook: Dounia Batma tot jaar celstraf veroordeeld

Mohamed Al Turk, bijvoorbeeld, deelde op donderdag 1 september enkele foto’s van zijn gezinnetje, waaraan hij een zin toevoegde die de situatie goed lijkt samen te vatten: "Dit is mijn koninkrijk, laat ons in vrede leven". Hij verklaarde ook dat hij vastbesloten was alles in het werk te stellen om al zijn familieleden weer op één foto te herenigen.

Bladna.nl