Zoeken

Dounia Batma en Mohamed Al-Turk verzeild in publieke vechtscheiding

26 oktober 2022 - 18:00 - Cultuur

©

De scheiding van zangeres Dounia Batma en de Bahreinse zakenman Mohamed Al Turk staat de laatste tijd volop in de belangstelling. Al-Turk heeft nu ook een klacht ingediend tegen zijn vrouw, nadat zij eerder een klacht indiende bij de politie in Marrakech.

Een bron dicht bij Al-Turk vertelde aan de website Ralia dat de veiligheidsdiensten vrijdag een inval deden in het huis van de producer, nadat ze een klacht hadden ontvangen van de zangeres. Toen ze bij hem thuis aankwamen was de producent alleen en moesten ze het pand na een inspectie verlaten.

Lees ook: Dounia Batma binnenkort weer single

Zaterdag begaf Al-Turk zich ook naar het hoofdbureau van de politie in Marrakech en diende een klacht in tegen Batma wegens laster en smaad. De producent vraagt een schadevergoeding om de geleden schade te herstellen.

Lees ook: Klacht van Dounia Batma tegen Mohamed Al Turk?

Vorige week vroeg Dounia Batma een scheiding aan bij de rechtbank van Marrakech. Op Instagram deelde ze ook een verhaal dat aan het begin van de week veel stof deed opwaaien. "Met betrekking tot de relatie van Wissal en mijn man, die een publieke zaak is geworden die alle Marokkaanse vrouwen raakt die hetzelfde hebben meegemaakt, doe ik een beroep op de autoriteiten in Marrakech om al het bewijs dat ik heb in overweging te nemen. Ik wil dat er recht wordt gedaan. Ik wil alleen wat me toekomt en niets meer. Ik beloof u op de hoogte te houden van al het nieuws over deze zaak", aldus haar bericht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team