Zoeken

Loubna Abidar reageert woedend op arrestatie ElGrandeToto

4 november 2022 - 10:00 - Cultuur

©

Loubna Abidar, Marokkaanse actrice die de hoofdrol speelde in de omstreden film "Much Loved" (Zine li fik), heeft op de arrestatie en vervolging van de Marokkaanse rapper ElGrandeToto gereageerd.

De actrice reageerde op haar Instagram-account met een bericht waarin ze kritiek uit op de handelingen van de Marokkaanse autoriteiten en de verschillende klachten die door andere Marokkaanse celebs tegen de rapper werden ingediend.

Lees ook: Loubna Abidar haalt uit naar Salma Rachid

"Plots reageert iedereen hysterisch tegen Toto, alsof hij de organisator is van de feesten die met ons overheidsgeld worden gefinancierd! Maar hij heeft zijn weg gevonden en zijn successen behaald, ondanks de moeilijkheden en obstakels die hij in dit land tegenkwam. En jullie willen hem vernietigen," schreef Loubna Abidar.

Lees ook: Loubna Abidar steunt "Moulat el Khimar"

ElGrandeToto werd eind oktober voorwaardelijk vrijgelaten na de betaling van een borgsom van 20.000 dirham. De rapper werd in vijf rechtszaken vervolgd voor laster, smaad, belediging en bedreiging. Meerdere klachten werden intussen ingetrokken na een verzoeningsaanbod van de rapper.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team