Zoeken

Hoteleigenares dood aangetroffen in Oujda

21 juli 2021 - 12:00 - Gemeenschap

©

Het levenloze lichaam van een hoteleigenares is langs een onverharde weg in het zuiden van Oujda gevonden. De hoofdverdachte is een vriendin en medewerkster van het slachtoffer. Ze werd aangehouden.

Een zakenvrouw afkomstig uit de welgestelde milieus van Oujda wordt ervan verdacht een hoteleigenares, die ook haar zakenpartner en vriendin is, te hebben vermoord. Rechercheurs voerden een onderzoek uit na de ontdekking van het levenloze lichaam van de vrouw. Uit de voorlopige onderzoeksresultaten blijkt dat het lichaam van het slachtoffer sporen draagt van gewelddadige slagen en martelingen, die waarschijnlijk de doodsoorzaak zijn, meldt Assabah.

De huishoudster van het slachtoffer vertelde de rechercheurs dat haar baas een telefoontje had gekregen en haar huis rond middernacht had verlaten op de avond van haar verdwijning. Een analyse van de gegevens op haar telefoon, waaronder de route die zij had afgelegd na het ontvangen van de laatste oproep, alsmede de lijst van haar andere oproepen, leidde de rechercheurs naar een spoor. De vermeende moordenaar werd gearresteerd en in voorlopige hechtenis geplaatst.

Het slachtoffer en de verdachte waren zakenpartners en vrienden. De eerste runde een hotel in Saïdia die het eigendom is van de twee partners. Volgens de onderzoekers was er een financieel geschil ontstaan tussen de twee vrouwen. Het slachtoffer had vlak voor haar dood 600.000 dirham van haar bankrekening opgenomen, terwijl de verdachte zich in een zeer moeilijke financiële situatie bevond.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team