Zoeken

Zestiger en zoon vervolgd voor bedrog, verkrachting en chantage in Rabat

24 juni 2021 - 19:40 - Marokko

©

Een man van in de zestig en zijn 18-jarige zoon, die beschuldigd worden van charlatanisme, chantage en verkrachting, zijn door de gerechtelijke politie van Rabat gearresteerd. Zij werden na hun voorgeleiding bij de onderzoeksrechter in hechtenis geplaatst.

Het tweetal werd aangehouden op maandag, nadat een slachtoffer een klacht had ingediend wegens verkrachting, meldt Al Akhbar. Het slachtoffer gaf een nauwkeurige beschrijving van de vermeende verkrachter en zijn medeplichtige aan de rechercheurs. Hierdoor konden ze videobeelden van seksuele aanrandingen door de 61-jarige man terugvinden, die door zijn zoon werden gefilmd.

In haar klacht zei het slachtoffer dat de charlatan haar naar zijn huis had gelokt, door haar te doen geloven dat hij over magische krachten beschikte waarmee hij al haar problemen zou kunnen oplossen. Daarna drogeerde en verkrachtte hij haar. Tot overmaat van ramp, aarzelde zijn zoon niet om het seksuele geweld van zijn roofzuchtige vader te filmen.

Bovendien werd er op de tablet van de zoon ander bewijsmateriaal gevonden dat verschillende andere slachtoffers impliceert. De gewelddadige video-opnames zullen gebruikt worden als bewijsmateriaal voor de rechter. Al deze elementen rechtvaardigen hun inhechtenisneming onder toezicht van het Bureau van de procureur-generaal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team