Zoeken

Puma-shirt Atlas Leeuwen uitgelekt en krijgt veel kritiek

26 mei 2022 - 09:00 - Sport

©

Het nieuwe shirt van de Atlas Leeuwen voor de periode 2022-2024 is gemaakt door Puma. Foto’s van het nieuwe ontwerp zijn uitgelekt op sociale media. Veel Marokkaanse fans vinden het niet mooi en bekritiseren de Duitse fabrikant.

De nieuwe shirts van de Atlas Leeuwen voor het WK-2022 in Qatar zijn op het web uitgelekt. Ze werden ontworpen door Puma dat zich inspireerde op de WK-shirts van 1998. Het shirt is overwegend rood met een groene streep op de borst en een groene V-hals. Maar het ontwerp valt niet in de smaak bij de fans, ze verwijten de Duitse fabrikant een gebrek aan creativiteit.

Lees ook: Atlas Leeuwen spelen drie wedstrijden in juni

Naast het shirt van het Marokkaanse nationale elftal is ook dat van Senegal, Ghana, Italië en Zwitserland op sociale media uitgelekt. Voorlopig gaat het enkel over een model. De officiële presentatie vindt plaats vóór het wereldkampioenschap voetbal in Qatar, van 21 november tot 18 december 2022.

Lees ook: WK-2022: FIFA prijst Marokkaanse voetbalhelden

Marokko zit in groep F met België, Kroatië en Canada en zal in zijn eerste wedstrijd spelen tegen Kroatië, runner-up van het wereldkampioenschap Rusland-2018. Daarna spelen de Atlas Leeuwen tegen België en vervolgens Canada.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team