Zoeken

Atlas Leeuwen spelen drie wedstrijden in juni

19 mei 2022 - 17:00 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) heeft maandag het wedstrijdschema van de Atlas Leeuwen voor de maand juni bekendgemaakt.

Het Marokkaans elftal zal in juni drie wedstrijden spelen. Daarvan tellen er twee mee voor de kwalificatie voor de Afrika Cup 2023. Die wedstrijden staan gepland in Ivoorkust. Op haar website geeft de FRMF aan dat "de nationale selectie naar een trainingskamp gaat van eind mei 2022 tot half juni. Tijdens deze training sessies zullen de drie wedstrijden worden gepland, waaronder ook de twee officiële die meetellen voor de kwalificaties voor de Afrika Cup 2023".

Lees ook: Younes Belhanda: "Probleem Marokkaans elftal is Halilhodzic"

Volgens de voetbalbond is de eerste wedstrijd een vriendschappelijk duel dat op woensdag 1 juni 2022 in Cincinnati zal worden gehouden. De Atlas Leeuwen zullen om 19:30 uur Marokkaanse tijd, tegenover het nationale elftal van de Verenigde Staten staan. De wedstrijd maakt deel uit van de voorbereidingen voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar in 2022.

Lees ook: Vahid Halilhodzic ontmoet Noussair Mazraoui in Amsterdam

De andere twee wedstrijden zijn een onderdeel van de kwalificaties voor de komende African Cup. De nationale ploeg speelt tegen Zuid-Afrika op donderdag 9 juni 2022 in het Prince Moulay Abdellah Sport Complex in Rabat en voor hun tweede officiële wedstrijd zullen Romain Saïss en zijn ploeggenoten het opnemen tegen de Liberiaanse selectie op maandag 13 juni om 20.00 uur in het Mohammed V Sportcomplex in Casablanca.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team