Zoeken

Marokkaans teamshirt WK-2022 onthuld (foto)

31 augustus 2022 - 09:00 - Sport

©

Na het rode shirt van de thuiswedstrijden, heeft Puma maandag ook de nieuwe shirts voor de uitwedstrijden van het Marokkaans nationaal elftal onthuld, voor het WK-2022, dat van 20 november tot 18 december in Qatar zal plaatsvinden.

Het shirt voor de uitwedstrijden is overwegend wit, met in het midden het embleem van de nationale ploeg, gecombineerd met ton-sur-ton graphics. De afbeelding is geïnspireerd op traditionele Marokkaanse mozaïeken.

Lees ook: WK-2022: Puma presenteert shirt Marokko

Het shirt voor de thuiswedstrijden, dat enkele maanden geleden werd onthuld, is sterk geïnspireerd op het WK-shirt van 1998. Het is overwegend rood met een groene streep op de borst en een groene V-hals.

Lees ook: Puma-shirt Atlas Leeuwen uitgelekt en krijgt veel kritiek

"De details maken het verschil in de 2022 Marokko outdoor jersey," staat er in het persbericht dat Puma voor de gelegenheid heeft uitgegeven. Het sportmerk hoopt het Marokkaanse volk trots te maken tijdens het WK-2022, dat plaatsvindt van 20 november tot 18 december in Qatar. De Atlas Leeuwen zijn ingedeeld in Groep F, samen met België, Kroatië en Canada.

Bladna.nl