Zoeken

PSV-trainer Adil Ramzi wijst aanbieding Marokko af

22 mei 2021 - 19:40 - Sport

©

De 43-jarige PSV-jeugdtrainer Adil Ramzi heeft een aanbieding van de Marokkaanse voetbalbond niet aangenomen omdat hij aan de slag wil gaan bij het O20-elftal van Nederland. Volgend seizoen is hij assistent van hoofdcoach Ruud van Nistelrooy bij Jong PSV en wil hij zijn diploma halen om coach betaald voetbal te worden.

In een gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt Ramzi blij te zijn met het aanbod van de Marokkaanse voetbalbond. "Ik zou in de toekomst heel graag iets terugdoen voor mijn land. Dat ik voor deze functie gevraagd ben, maakt me trots. Tegelijkertijd ben ik PSV heel dankbaar voor de kansen die ik altijd heb gekregen. Ik ben al zes jaar met heel veel plezier werkzaam op De Herdgang en heb al ja gezegd tegen een aanbieding om mijn aflopende contract met een jaar te verlengen."

"Ik ben nu in dienst van PSV en de club bepaalt te allen tijde of het nodig is dat ik er ben. Vorige week ben ik begonnen met de cursus coach betaald voetbal, die ik de komende maanden wil afronden. In de loop van het seizoen kunnen we kijken wat er vanaf dan mogelijk is," zegt Ramzi.

Adil Ramzi bouwde tussen 1995 en 2013 als speler een zeer mooie carrière op in het betaald voetbal. Daarin stond hij ook vier jaar onder contract bij PSV. Ramzi was daarnaast van 1998 tot en met 2007 international in het Marokkaans voetbalelftal, waarvoor hij 37 wedstrijden speelde en vijf keer scoorde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team