Zoeken

Porsche opent nieuwe vestiging in Tanger

31 maart 2024 - 11:00 - Economie

©

Porsche heeft een nieuwe vestiging geopend in Tanger. Het is de derde vestiging van Porsche in het koninkrijk, na Casablanca en Marrakech.

De nieuwe locatie, RA Motor genaamd, is strategisch gekozen om dichter bij de klanten in het noorden van Marokko te zijn. De vestiging heeft een showroom voor zes modellen, een werkplaats van 815 m² en een Carrera Café voor klanten. Ook is er een speciale service voor elektrische modellen.

Lees ook: Autoverkopen in Marokko: Porsche blijft groeien

"We zijn trots om ons netwerk in Marokko uit te breiden en onze klanten dichter bij de Porsche-ervaring te brengen", zegt Sébastian Poncet, directeur van Porsche in Marokko.

Ali Rgubi, President van de holding Al Maghribia Lil Lstitmar, voegt toe: "De opening van deze showroom is een belangrijke stap voor ons. We zijn trots om Porsche aan ons portfolio toe te voegen."

Lees ook: In Marokko worden wekelijks 10 Porsches en 2 Jaguars verkocht

"Tanger is een belangrijke stad in Marokko en we zijn blij dat we hier nu een vestiging hebben", zegt Ralph Uhlmann, Directeur Netwerkontwikkeling en Klantrelaties bij Porsche Middle East. "We verwachten dat deze showroom een groot succes zal worden."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team