Zoeken

Radisson plant op 25 nieuwe hotels in Marokko tegen 2030

27 maart 2024 - 15:00 - Economie

©

Radisson Hotel Group wil zijn positie in Marokko versterken, met name in Casablanca, Marrakech, Rabat en Tanger. Dit in aanloop naar het WK voetbal dat het koninkrijk in 2030 samen met Spanje en Portugal organiseert.

De hotelgroep wil profiteren van het WK om zijn aanwezigheid in Marokko uit te breiden. Tegen 2030 wil Radisson 25 nieuwe hotels openen, met de nadruk op Casablanca en Marrakech. Dit plan maakt deel uit van de vijfjarige strategie van de groep.

Lees ook: Saïdia verwelkomt nieuw Radisson Blu Hotel

"We concentreren ons op het versterken van onze positie in Casablanca en Marrakech, waar we nu al het Radisson Blu Hotel, Casablanca City Center en het gerenommeerde Radisson Blu Hotel, Marrakech Carré Eden exploiteren," zegt Erwan Garnier, directeur Ontwikkeling Afrika bij Radisson Hotel Group.

Lees ook: Radisson gaat tien nieuwe hotels bouwen in Marokko

De groep wil ook vestigingen openen in andere belangrijke steden zoals Rabat, Tanger, Agadir en Fez. "De komst van het Radisson-merk met de nakende opening van het Radisson Hotel Casablanca Gauthier La Citadelle in de levendige wijk Gauthier van Casablanca is een belangrijke stap," aldus Garnier.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team