Zoeken

PJD eigent zich koninklijke projecten toe

20 augustus 2021 - 16:20 - Marokko

©

De Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (PJD), hoopt tijdens de volgende verkiezingen genoeg stemmen binnen te halen voor een derde mandaat aan het hoofd van de regering. De partij aarzelt daarvoor niet om zich koninklijke projecten toe te eigenen, zoals de HSL tussen Tanger en Casablanca.

Assabah bericht dat de partij zich koninklijke projecten toe-eigent om meer stemmen te behalen tijdens de verkiezingen op 8 september. Zo startte de partij van Premier Saadeddine El Othmani een campagne op sociale media genaamd "Wat er in Marokko is veranderd sinds 2011". De PJD geeft daarin een overzicht van de projecten die sinds het de regering leidt, werden ingehuldigd.

Lees ook: Auto PJD-kandidaat in Khemisset vernield

Volgens het blad zijn een aantal projecten die worden genoemd, met name in de transport-, infrastructuur-, landbouw-, sociale bescherming- en ziekenhuizensector, onderdeel van koninklijke projecten. Een van deze projecten is de aanleg van de HSL tussen Tanger en Casablanca. Het project werd namelijk in 2010 gelanceerd, onder impuls van Koning Mohammed VI en vóór de komst van de PJD aan de macht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team