Zoeken

Oussama Idrissi belandt in Mexico

19 september 2023 - 16:00 - Sport

©

Oussama Idrissi is naar de Mexicaanse club Pachuca vertrokken, na een last-minute transfer die werd afgerond in de laatste uren van de zomerse transferperiode. De Marokkaanse international kwam enkele dagen geleden aan in La Bella Airosa en werd maandag aan het publiek voorgesteld.

Na een vroegtijdige beëindiging van zijn contract door FC Sevilla, waar hij tot 2025 had getekend, heeft Oussama Idrissi als vrije speler een akkoord gevonden met de Mexicaanse club vlak voor de sluiting van de transfermarkt op 13 september. De speler heeft al getraind met de Tuzos en werd maandagavond gepresenteerd op het veld van het Hidalgo-stadion tijdens de rust tegen Santos Laguna.

Lees ook: Oussama Idrissi ontslagen door FC Sevilla

Christian Giménez, voormalig speler van Pachuca en vader van Santiago Giménez, de sterspeler van Feyenoord waar Idrissi laatst op huurbasis speelde, speelde een cruciale rol in de onderhandelingen tussen de Tuzos en de Atlas Leeuw, bericht Criterio. De Mexicaanse club was op zoek naar aanvallers en talenten en ging akkoord met het contracteren van de Marokkaanse linkervleugelspeler voor twee jaar.

Lees ook: Kunstmatige intelligentie plaatst Oussama Idrissi op niveau Mbappé

Afgelopen seizoen scoorde Idrissi vier doelpunten en leverde zes assists in 1427 speelminuten bij Feyenoord. De 27-jarige speler begon zijn carrière in 2015 bij Groningen in Nederland, waarna hij van 2018 tot 2020 bij AZ Alkmaar speelde, voordat hij naar Sevilla verhuisde, waar hij slechts zes maanden bleef. In 2021 werd hij uitgeleend aan Ajax, daarna aan Cadiz het volgende seizoen en aan Feyenoord in 2022-2023.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team