Zoeken

Oussama Idrissi, het eeuwige probleem van FC Sevilla

9 april 2023 - 21:00 - Sport

©

Oussama Idrissi, momenteel uitgeleend aan Feyenoord, zal op 1 juli terugkeren naar Sevilla. De Spaanse club is nog steeds niet tevreden met de prestaties van de Marokkaanse aanvaller en ziet hem deze zomer liefst vertrekken

Idrissi kwam voor 12 miljoen euro over van AZ Alkmaar naar Sevilla en werd beschouwd als een van de beste aanwinsten van sportief directeur Monchi. Maar de Marokkaanse aanvaller voldeed niet aan de verwachtingen, wat leidde tot zijn vertrek op huurbasis naar Feyenoord, meldt Fichajes.

Lees ook: Blessure trok streep door WK-droom Oussama Idrissi

Onder leiding van de Nederlandse coach Arne Slot verbeterde de 27-jarige Atlas Leeuw zijn prestaties en maakte vijf doelpunten en vijf assists in 1500 speelminuten bij Feyenoord, wat de club uit Rotterdam doet overwegen om hem definitief te contracteren.

Lees ook: Oussama Idrissi voor 12 miljoen naar Sevilla

Oussama Idrissi behoort in ieder geval niet tot de plannen van Sevilla voor het seizoen 2023/2024. De Spaanse club zal naar verwachting proberen om de Marokkaanse international opnieuw te verhuren of onderhandelingen aangaan met Feyenoord om hem definitief aan de Nederlandse club te verkopen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team