Zoeken

Oussama Idrissi in Feyenoord aangekondigd

27 juli 2022 - 09:00 - Sport

©

Feyenoord wil Oussama Idrissi, een oud-speler van FC Groningen, huren van Sevilla. De vleugelaanvaller heeft in Spanje nog een contract voor drie jaar, maar hij heeft geen perspectief op speelminuten in La Liga.

Idrissi speelde tussen 2011 en 2015 in de jeugd van Feyenoord en maakte daarna de overstap naar FC Groningen. Daar groeide hij uit tot een gewaardeerde speler in de eredivisie. AZ nam hem in de winter van 2018 over voor 2 miljoen euro. Daar bekroonde de voormalig Marokkaanse international zijn prestaties in de zomer van 2020 met een transfer naar het Spaanse Sevilla FC voor zo’n 12 miljoen euro.

Lees ook: Oussama Idrissi voor 12 miljoen naar Sevilla

In Sevilla kon Idrissi niet echt schitteren, de club besloot hem wederom uit te lenen, ditmaal aan FC Cádiz. Daar was Idrissi wel een belangrijke speler. Hij kwam tot dertien wedstrijden en was betrokken bij drie goals, waarvan twee assists. Sevilla wil hem ook komend seizoen weer uitlenen, schrijven Spaanse media.

Lees ook: Osama Idrissi bij Fenerbahçe verwacht

Bij Feyenoord zou Idrissi zich weer in de kijker kunnen spelen voor Marokko. De Atlas Leeuwen gaan in november naar het WK in Qatar, om er in Groep F de strijd aan te gaan met België, Kroatië en Canada.

Bladna.nl