Zoeken

Youssef En-Nesyri uitgejouwd door supporters

5 september 2022 - 16:20 - Sport

©

Moeilijke tijden voor Marokkaanse international Youssef En-Nesyri, die werd uitgejouwd door de fans in zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen in La Liga op speeldag 4 tussen Sevilla FC en FC Barcelona.

Youssef En-Nesyri is niet in vorm, wat de fans hem niet vergeven. Nog geen maand geleden, tijdens een wedstrijd van Sevilla FC tegen Cádiz, heeft de Atlas Leeuw zich de woede van de fans op de hals gehaald. Zijn slechte prestatie besliste de wedstrijd van Sevilla FC tegen Cadiz. Hij werd de hele wedstrijd uitgejouwd.

Lees ook: Fans Sevilla boos op Youssef En-Nesyri

Zaterdag herhaalde zich hetzelfde scenario. De toeschouwers in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán waren niet tevreden over En-Nesyri’s optreden, vooral omdat Sevilla met 0-3 verloor van Barça. Toen hij gewisseld werd, werd hij uitgejouwd en uitgefloten.

Lees ook: Youssef En-Nesyri: 30 miljoen euro of niets

De dag na de wedstrijd reageerden Sevilla FC en de fans van Youssef En-Nesyri op het incident. Zij betuigden hun "volledige steun" aan de Marokkaanse speler en hekelden het ongepaste gedrag van een groep supporters. De club en zijn fans begrijpen niet waarom alleen hij werd beledigd en uitgejouwd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team