Zoeken

Oumaima ’Oumi’ Rayane "belangrijk in ecosysteem Remco Evenepoel"

28 april 2023 - 13:00 - Sport

©

De jonge Belgische wielrenner Remco Evenepoel won op zondag 23 april de Luik-Bastenaken-Luik klassieker in zijn eentje. Een overwinning die werd gevierd door zijn vrouw, de Marokkaanse influencer en model, Oumaima Rayane.

Op zondag was de Marokkaanse influencer en model, Oumaima Rayane, ter plaatse om haar man, de Belgische wielrenner Remco Evenepoel, te feliciteren na zijn derde en laatste klassieker van het seizoen. De reden is simpel: Oumi is cruciaal in het "Evenepoel-ecosysteem", aldus La Dépêche du Midi, eraan toevoegend dat ze "een van de pijlers is van de levensbalans van de jonge wereldkampioen (23 jaar)". In september was Oumi ook aanwezig in Madrid, waar Evenepoel de Ronde van Spanje won.

Lees ook: Remco Evenepoel tilt zwaar aan racistische berichten tegen Oumi

De eerste ontmoeting tussen Remco en Oumi dateert van 7 oktober 2017. Destijds waren ze allebei tieners. Oumi was 16 jaar oud en Remco 17 jaar. De twee tieners woonden naast elkaar in Brussel. De liefde bloeide tussen hen op. Maar in 2019 ging het koppel uit elkaar. Remco verhuisde naar Monaco, Oumi bleef in Brussel om haar studie economie af te ronden.

Lees ook: Het weerzien van Oumi Rayane en wereldkampioen Remco Evenepoel (video)

Enige tijd later kwamen de twee geliefden weer bij elkaar. Remco en Oumi trouwden op 7 oktober 2022.

Bladna.nl