Zoeken

Opnames drie Amerikaanse series in Marokko in oktober

2 oktober 2017 - 14:00 - Cultuur

©

Na Prison Break, Vikings en The Brave zullen in de loop van oktober drie andere Amerikaanse series in Marokko worden opgenomen.

Het Marokkaans cinematografisch centrum CCM meldt onder meer dat de negende aflevering van het derde seizoen van “Blindspot” tussen 2 en 28 oktober in Casablanca, Marrakech, Tensift El Haouz, Tahanaout, Rabat, Essaouira, Agadir, Ouarzazate en Tanger wordt opgenomen.

Blindspot vertelt het verhaal van Jane, een jonge vrouw die vol mysterieuze tattoos wakker wordt, wat de aandacht trekt van de FBI.

De tweede serie, “Mars” van History Channel, wordt van 12 tot 26 oktober in Ouarzazate, Zagora, Erfoud, Errachidia, Rissani, Merzouga, Marrakech en El Haouz gefilmd. Het eerste seizoen van de reeks was ook al in Marokko opgenomen.

Mars is een serie over de eerste ruimtevaartmissie en de kolonisatie van de Rode planeet in 2033, die fictie en interviews van experts in de ruimtevaart combineert.

Het CCM kondigt ook de opnames aan van “40 North” in Marokko deze maand. Het gaat waarschijnlijk om een codenaam voor de serie “The Looming Tower”. De serie wordt onder een werktitel opgenomen om de opnames zo geheim mogelijk te houden.

De reeks wordt binnenkort op het streaming platform Hulu uitgezonden en gaat over de evenementen die voor de aanslagen van 11 september in New York plaatsvonden. Jeff Daniels en Tahar Rahim behoren tot de cast. De twee werden enkele dagen geleden voetballend op een strand in Agadir gespot. De opnames van de afleveringen 6 en 7 vinden van 12 tot 26 oktober in Ouarzazate, Zagora, Erfoud, Errachidia, Rissani, Merzouga, Marrakech en El Haouz plaats.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team