Zoeken

Opnames in Marokko: eerste beelden serie Jack Ryan

9 oktober 2017 - 14:30 - Cultuur

©

Na Vikings hebben ook de makers van Jack Ryan de officiële trailer van de nieuwe serie die deels in Marokko werd opgenomen, online gezet.

De trailer werd voor het eerst op zaterdag 7 oktober op de Comic-Con in New York getoond. Jack Ryan, analist van de CIA die in de filmversie door Harrison Ford werd gespeeld, wordt in de serie vertolkt door acteur John Krasinski, onder meer bekend van zijn rol als Jim in de Amerikaanse versie van "The Office".

Jack Ryan zal in 2018 op het streaming platform van Amazon worden uitgezonden. De serie werd tussen 27 februari en 8 juli dit jaar in Marrakech, Tensift El Haouz, Essaouira, El Jadida en Chichaoua opgenomen.

In de nieuwe serie zullen de kijkers Jack Ryan volgen in zijn eerste veldopdracht als CIA-analist en met een wereld van terrorisme en islamitische fundamentalisme worden geconfronteerd.

De maker van de serie, Carlton Cuse, noemde de opnames in Marokko gewoon “fantastisch”. De mensen die aan de serie meewerkten zijn “lieve, vrijgevige en warme mensen die ons in hun huizen hebben verwelkomd”.

Cuse benadrukte tevens dat hij met de serie er niet op doelde de islam te demoniseren. In de serie wordt niet alleen een terrorist getoond maar ook een hoop moslims waarvan sommigen volgens hem echte helden zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team