Zoeken

Onderzoek naar dood Canadese vrouw in Marokko

22 mei 2022 - 19:00 - Marokko

©

Een 26-jarige vrouw uit het Canadese Quebec is in Marokko overleden na een chirurgische ingreep. De lijkschouwersdienst van Quebec heeft een onderzoek ingesteld naar het overlijden van de jonge vrouw.

"Mijn dochter stierf aan een uiterst zeldzame medische complicatie, na een operatie in Marokko," schrijft de vader van Florence McConnell in een bericht op Facebook. Hij vermeldt erbij dat ze tien dagen geleden naar Marokko was vertrokken. "Het is een tragedie. Er zijn geen andere woorden om deze situatie te beschrijven. De pijn van dit verschrikkelijk nieuws is overweldigend en kan niet worden gestild," zegt Brian D. McConnell.

Lees ook: Vermiste toeristen dood aangetroffen in Dakhla

Het lichaam van Florence McConnell, afkomstig uit Saint-Lambert, werd eerder deze week naar Quebec gerepatrieerd.

Lees ook: Britste man dood aangetroffen in Aourir

De omstandigheden van het overlijden van de jonge vrouw blijven onduidelijk. De lijkschouwersdienst van Quebec heeft het onderzoek naar de zaak aan dokter Jacques Ramsay toevertrouwd. "Een onderzoek is aan de gang naar het overlijden van de vrouw uit Quebec in het buitenland. We hebben voorlopig geen andere informatie," bevestigt een woordvoerder van de lijkschouwersdienst aan Journal Jake Lamotta Granato.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team