Zoeken

Omgeving Brahim Diaz ontkent keuze voor Marokko

13 oktober 2023 - 16:00 - Sport

©

Naasten van Brahim Diaz hebben de berichten ontkend over de keuze van de middenvelder van Real Madrid om voor Marokko uit te komen.

Verschillende media meldden woensdag dat Brahim Diaz had besloten om zich bij de Atlas Leeuwen aan te sluiten en dat de administratieve procedures voor de verandering van zijn voetbalnationaliteit bijna waren afgerond. Naasten van de jonge speler die in Malaga is geboren uit Marokkaanse ouders, hebben de informatie ontkend in een gesprek met Diario Sur.

Lees ook: Brahim Díaz verkiest Marokko boven Spanje

Brahim Diaz kan zich bij het Spaanse team voegen en "de deuren staan voor hem open... Voor zover ik weet, wil Brahim voor Spanje spelen", zei de Spaanse coach Luis de la Fuente donderdag tijdens een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Schotland.

Lees ook: Walid Regragui in Madrid om Brahim Diaz te overtuigen

De jonge speler maakte zijn debuut voor het Spaans elftal op 8 juni 2021, in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Litouwen in Butarque (4-0), alvorens hetzelfde jaar aan het Europees kampioenschap deel te nemen. De middenvelder van Real Madrid speelde ook in de Spaanse jeugdteams (U17, U19 en U21).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team