Zoeken

Voormalige Napoli-speler’s advies aan Achraf Hakimi

7 augustus 2023 - 18:00 - Sport

©

In een interview heeft Omar El Kaddouri, voormalig middenvelder van Napoli en Torino, zich gericht tot de Marokkaanse international Achraf Hakimi, die niet langer overweegt PSG te verlaten.

"Mijn advies aan de PSG-ster is om terug te keren naar Inter Milan. Daar bereikte hij het hoogste niveau van zijn carrière. De beste versie van Hakimi die we hebben gezien, was in Milaan", adviseerde de voormalige Marokkaanse international in een interview met SportItalia. Achraf Hakimi hielp de Nerazzurri de Serie A te winnen in het seizoen 2020-21. "Aangezien hij reeds verbonden is met Inter, zou het naar mijn mening een kans kunnen zijn voor de Nerazzurri om aan zijn terugkeer te denken, maar het zou ook erg duur zijn", voegde de Belgisch-Marokkaanse middenvelder eraan toe.

Lees ook: Achraf Hakimi hit met grappige video in Japan

Na een succesvol jaar bij Inter Milan heeft Hakimi tot 2026 met PSG getekend. Een foute keuze in de ogen van El Kaddouri. "Naar mijn mening is hij in Parijs terechtgekomen toen het een club was met veel problemen", legde hij uit. Hij raadt Inter Milan aan om de PSG-ster te tekenen als de gelegenheid zich voordoet. "Hij is een van de beste spelers op zijn positie en hij zou veel toevoegen aan Inter", benadrukte hij. Maar het transferbedrag kan een belemmering zijn. De Parijse club betaalde 70 miljoen euro voor de Marokkaanse international.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team