Zoeken

Real Madrid droomt van terugkeer Achraf Hakimi

24 september 2023 - 12:00 - Sport

©

Real Madrid is vastberaden om Achraf Hakimi terug te halen. De club wil zijn rechterverdediging versterken en ziet in de Marokkaanse international het perfecte profiel om de geblesseerde Dani Carvajal te vervangen.

Na een onsuccesvolle poging met Álvaro Odriozola, heeft Real Madrid Achraf Hakimi tot zijn prioriteit gemaakt, bericht Fichajes. De club is vastbesloten om de Marokkaanse verdediger terug te halen. De Atlas Leeuw, die zijn carrière begon in Madrid, heeft ook nog steeds een sterke band met de Merengues, wat zijn terugkeer zou kunnen vergemakkelijken.

Lees ook: Achraf Hakimi door supporters aangevallen

Deze operatie zou echter niet eenvoudig zijn voor Real Madrid, aangezien het contract van Achraf Hakimi bij Paris Saint-Germain loopt tot 2026 en hij in de plannen van Luis Enrique staat. De Spaanse club zou een bod van ongeveer 65 miljoen euro moeten doen om de jonge speler te kunnen terughalen.

Lees ook: Achraf Hakimi grapt met Neymar: "Zeg Salam Aleikoum" (video)

Real Madrid is vastbesloten om Achraf Hakimi terug naar Santiago Bernabéu te brengen en wil de onderhandelingen met PSG versnellen. Ook de supporters van Real Madrid hopen de Marokkaanse international opnieuw in het witte shirt te zien.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team