Zoeken

Marokkaans model Nora Attal poseert voor Luisa Via Roma

2 september 2022 - 21:00 - Cultuur

©

De zomervakantie was nogal druk voor het Marokkaans-Britse supermodel Nora Attal. Naast andere evenementen poseerde zij ook voor de Italiaanse luxeboetiek Luisa Via Roma.

In de Italiaanse kustplaats Ostuni, Apulië, werd Nora Attal gefotografeerd in een kledinglijn van de boetiek Luisa Via Roma. Van een topje met kralenkraag van Blumarine tot een roze strapless minijurk, allemaal met bloemendetails van Ermanno Scervino, werd ze gestyled door Ezio Diaferia en helemaal mooi opgemaakt door de bekende kunstenares Giulia Cigarini. Aan de campagne namen andere grote namen in de modewereld deel zoals Magda Butrym, Isabel Marant, Red Valentino en The Attico, rapporteert Arabnews.

Lees ook: Marokkaans model Nora Attal getrouwd

Nora attal heeft niet nagelaten met haar fans mooie foto’s te delen op Instagram. Dat was ook het geval ter gelegenheid van haar 23e verjaardag. Het Marokkaans model deelde met haar fans een live concert van de Amerikaanse rapper Megan Thee Stallion tijdens het Primavera Sound Festival in Barcelona, Spanje.

Na haar verjaardag trouwde ze met de in Groot-Brittannië gevestigde fotograaf Victor Bastidas. Het huwelijk vond deze zomer plaats in Ibiza, Spanje, in aanwezigheid van haar naaste vrienden en familie. Nora Attal toonde fragmenten van de huwelijksceremonie aan de hand van foto’s en video’s die door gasten waren gemaakt. Zij droeg een crèmewitte strapless jurk van het Franse merk Lanvin met kanten details en een zoom met ruches. Ze verfraaide de elegante look met een lange sluier, geborduurd met kant.

Lees ook: Nora Attal met familie in nieuwe reclamecampagne (video)

Nora Attal en Victor Bastidas hebben elkaar het jawoord gegeven na de aankondiging van hun verloving in oktober 2020. Zij zijn niet alleen privé goede vrienden, maar ook beroepsmatig, want zij hebben samengewerkt aan verschillende fotoshoots voor tijdschriftcovers en bekende merken.

Bladna.nl