Zoeken

Noodkreet om ​​Marokkaans kind te redden

30 december 2020 - 14:40 - Marokko

©

Orhan Vural, voorzitter van de regionale raad voor islamitische eredienst in Basse-Normandie, deed een oproep om hulp te mobiliseren voor Reda, een 4-jarig kind dat in Marokko woont en tot de tweede graad is verbrand. Het is hoognodig om hem naar een ziekenhuis in het Franse Flers over te brengen.

De jongen uit Oujda kreeg kokend water over zich heen, waardoor hij op een groot deel van zijn lichaam ernstige tweedegraads brandwonden heeft, meldt Actu.fr. Hij verkeert in een kritieke toestand en heeft een aanzienlijke en dringende behandeling nodig.

Vanwege de noodsituatie nam Si Hamou Raji, de oom van de kleine Reda en ook voorzitter van de vereniging van Marokkaanse inwoners van Flers, contact op met Yves Goasdoué, burgemeester van dezelfde stad. Deze gaf zijn toestemming voor de opname van de jongen in het ziekenhuis van Flers.

Ondertussen werden verschillende stappen gezet om het jongetje te redden. Het enige probleem is dat het Franse consulaat in Marokko het visum nog niet heeft afgegeven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team