Zoeken

Marokko: bedelaarster vermoordt eigen kind

8 januari 2021 - 17:20 - Marokko

©

Een bedelende vrouw in Safi wurgde één van haar zeven kinderen. Het kind was drie jaar oud. Ze probeerde later haar huis in brand te steken, maar werd op tijd tegengehouden.

De verdachte is een 45-jarige vrouw die zich in een zeer benarde sociale en psychologische situatie bevond. Ze bedelde om haar zeven kinderen te voeden. Dit drama vond afgelopen maandag plaats in een dorpje op vijf kilometer van Safi.

Toen ze na het bedelen naar huis terugkeerde om een ​​familiemaaltijd klaar te maken, wurgde ze om onduidelijke redenen haar 3-jarig kind met een touw tot hij stierf, meldt Assabah. Ze probeerde daarna haar huis in brand te steken, maar haar andere kinderen en enkele buren slaagden erin om haar tegen te houden. De moeder huilde en slaakte hysterische kreten.

De Koninklijke gendarmerie kwam naar de plaats van de misdaad. Het lichaam van het jonge slachtoffer werd naar het mortuarium van het provinciaal ziekenhuis gebracht voor autopsie. In afwachting van nader onderzoek en van haar verschijning voor het Hof van Beroep van Safi, is de moeder in voorlopige hechtenis genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team