Zoeken

Walid Regragui op zoek naar talenten in Europa

3 mei 2024 - 23:00 - Sport

©

Na zijn bezoeken aan Saudi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten, zet bondscoach Walid Regragui wellicht koers naar Europa. Op het Europese continent voetballen immers tal van Marokkaanse spelers die in aanmerking komen voor een selectie voor de Atlas Leeuwen.

Walid Regragui is op zoek naar versterking voor zijn selectie in aanloop naar de cruciale WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zambia en Congo in juni. De wedstrijden tegen Zambia vinden plaats in Agadir, terwijl de confrontatie tegen de Rode Duivels van Congo in Congo wordt gespeeld. Vergezeld door zijn assistent Rachid Benmahmoud bezocht Regragui recent diverse spelers in de Golfregio, waaronder Abderrazak Hamdallah, Jawad El Yamiq, Soufiane Rahimi en Abdelhamid Sabiri. Deze spelers hopen uiteraard op een selectie voor de nationale ploeg.

Lees ook: Walid Regragui op zoek naar nieuwe spelers

Op zoek naar het beste team voor de komende wedstrijden, overweegt Walid Regragui de komende dagen ook een trip naar Europa te maken. Dit biedt hem de kans om contact te leggen met andere Marokkaanse spelers, zoals Ismail Saibari. De 23-jarige middenvelder van PSV Eindhoven kampt momenteel met een knieblessure en Regragui wil zijn gezondheidstoestand wellicht nader bekijken. In februari moest Saibari tijdens de achtste finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund geblesseerd het veld verlaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team