Zoeken

Nieuw winkelcentrum opent deuren in Marrakech

8 juni 2022 - 11:00 - Economie

©

Het nieuwe winkelcentrum Medina Mall Marrakech opende zaterdag zijn deuren. Een nieuw winkelcentrum dat een uitstalraam wordt voor de ’Made in Marokko’ en een ervaring belooft die authenticiteit en moderniteit combineert.

Het winkelcentrum is gebouwd op een oppervlakte van 125 m² en omvat in totaal 34 winkels en 3 restaurants, variërend van 19 tot 110m². Gelegen in het hart van de oude medina van Marrakech, is de missie van het winkelcentrum bij te dragen aan de promotie van ’Made in Morocco’ en de lokale know-how.

Lees ook: Marjane opent grootste winkelcentrum van Marokko

"De Medina Mall is een project dat bezoekers een nieuwe manier van winkelen in de medina van Marrakech wil aanbieden. Wij hechten veel belang aan ons Marokkaans erfgoed. De Medina Mall Marrakech is ontworpen met het doel deze rijkdom te benadrukken en het winkelen een nieuwe impuls te geven," legt initiatiefnemer van het project, Samy Mabrouki, uit.

Lees ook: Marokko: binnenkort twee nieuwe Morocco Mall winkelcentra

Verschillende Marokkaanse merken zoals Natus, Heritage trading, Andalocy, Jakana, Atlas Legacy, Idizman, Vivify, Menara Bijoux, Bidda vloerkleden, enz. hebben zich in het winkelcentrum gevestigd en bieden een uitgebreid assortiment juwelen, lederwaren, parfumerie, bakkerijproducten, mode en kunstnijverheid aan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team