Zoeken

Nicolas Cage in Marokko voor opnames ’Lords of War’

10 mei 2023 - 19:00 - Cultuur

©

De opnames van de film ’Lords of War’, vervolg van de in 2005 uitgebrachte ’Lord of War’, gaan binnenkort van start in Marokko en Hongarije.

De opnames van de film van de Nieuw-Zeelandse regisseur Andrew Niccol, die op het Filmfestival van Cannes zal worden gepresenteerd, zal in het najaar beginnen in Hongarije en Marokko, volgens Screen Daily. Nicolas Cage speelt opnieuw de rol van Yuri Orlov, de beroemde wapenhandelaar. Bill Skarsgård probeert in de rol van de zoon van Yuri Orlov, zijn vader te overtreffen door een leger van huurlingen op te zetten om conflicten in het Midden-Oosten te bestrijden.

Lees ook: Nicolas Cage nieuw gezicht Casablanca-campagne

Net als ’Lord of War’ wordt de nieuwe film geproduceerd door Vendôme Pictures (Philippe Rousselet en Fabrice Gianfermi), in samenwerking met Saturn Films, het bedrijf van Nicolas Cage. Andrew Niccol zal de regie op zich nemen en heeft ook het scenario geschreven. "Er valt zoveel te ontdekken met deze personages. Plato zei het het beste: ’Alleen de doden hebben het einde van de oorlog gezien’. Ik kijk ernaar uit om meer tijd door te brengen met de charmante duivel die Yuri Orlov is en nu ook zijn onwettige zoon - die in niets legitiem blijkt te zijn", aldus Niccol.

Lees ook: Trailer nieuwe film Nicolas Cage in Marokko (video)

"Het universum van Lord Of War heeft geen gebrek aan mogelijkheden voor verhalen die we kunnen vertellen, en we zijn zeer enthousiast om er nog één te vertellen die de gevaarlijke reis van Yuri en Anton zal volgen", voegt Philippe Rousselet eraan toe.

Bladna.nl