Zoeken

Demi Moore laat badpakkencollectie in Marokko fabriceren

12 juli 2022 - 10:20 - Cultuur

©

De 59-jarige actrice, producer en schrijfster, Demi Moore, heeft de handen ineengeslagen met het badmodemerk Andie, om haar eigen capsule collectie badpakken te ontwerpen, geïnspireerd op vintage-modellen. De badpakken worden vervaardigd in een fabriek in Marokko.

Demi Moore x Andie. Dat is de naam van de capsulecollectie van de ster. De collectie omvat 10 modellen en is gemaakt van kwaliteitsvolle materialen uit Italië en Frankrijk. De badpakken worden vervaardigd in een fabriek in Marokko, meldt Sourcing Journal. De collectie omvat klassieke bikini’s en badpakken in effen kleuren, stijlvolle haltertopjes gecombineerd met zwemshorts en een handvol prints, waaronder één geïnspireerd op vuurwerk. Demi Moore x Andie heeft een aantal ontwerpen voor de nieuwe collectie gebaseerd op haar eigen collectie vintage stukken, die ze verzamelde tijdens haar reizen over de hele wereld.

Lees ook: Chanel stuurt Marokkaanse modellen catwalk op

De badpakken kosten tussen 75 en 155 dollar en zijn sinds 7 juli online te verkrijgen. Een tweede release is gepland voor 15 juli. "Demi Moore was betrokken bij elke stap van het ontwerpproces, van het schetsen van de silhouetten tot de stofselectie en de laatste afwerkingen," aldus Michelle Copelman, vice president brand en design bij Andie. "We vinden het geweldig om met zo’n invloedrijk mode-icoon samen te werken aan deze zeer speciale collectie en kijken ernaar uit om ze te delen met vrouwen over de hele wereld," voegt ze eraan toe.

Lees ook: Zara komt met in Marokko geproduceerde collectie

"Mijn relatie met Andie bestaat al sinds het prille begin van Andie en is spontaan tot stand gekomen," zegt Demi Moore, die in 2018 investeerder werd in Andie. "De samenwerking begon nadat mijn dochters en ik afgelopen zomer samen campagne voerden en het ontwikkelde zich op een zeer natuurlijke manier. Tijdens het proces ontdekte ik wat ik zelf leuk vond en welke aandachtspunten voor andere vrouwen belangrijk zijn. Tegelijkertijd moest het model nog steeds sexy en stijlvol zijn".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team