Zoeken

Nawel Debouzze maakt naam grote liefde bekend

18 februari 2021 - 14:00 - Cultuur

©

Op Valentijnsdag heeft de zus van de Marokkaanse humorist Jamel Debbouze haar geliefde aan het grote publiek voorgesteld op Instagram. Ze verklaarde haar liefde aan de Marokkaanse zakenman Fouad Ben Kouider.

Nawel is over het algemeen heel discreet over haar privéleven. In het dagelijks leven is ze modeontwerpster en heeft ze haar eigen tassenlijn ‘Jude by Nawel D.’. Haar bericht op Instagram was dan ook verrassend. Bij het bericht schreef ze: ’Voor de eerste keer, presenteer ik jullie de keuze van mijn hart. Ik ben erg gelukkig met jou aan mijn zijde en je maakt mijn leven zoveel beter, dus dank je Fouad Ben Kouider. Elke dag die God geeft, hoop ik je te vinden en de schoonheid van toekomst te ontdekken. Ik hou van je."

Ook de Marokkaanse zakenman heeft zijn liefde aan Nawel verklaard op Valentijnsdag: "Mijn wederhelft, mijn liefste, moge God ons bewaren, mijn prinses." De zakenman is gespecialiseerd in het managen van voetballers. Voorheen was Ben Kouider vooral werkzaam in vastgoed en financiën. Ook organiseert hij regelmatig luxe evenementen.

Nawel plaatste foto’s van hen samen met haar familie, waaronder haar bekende broer Jamel Debbouze, tijdens een vakantie in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team