Zoeken

Levenslang voor Marokkaan die zoon van minnares doodsloeg in Italië

11 november 2020 - 20:20 - Wereld

©

Het vonnis voor de moordenaar van een 7-jarig Italiaans kind is er eindelijk. De dader, een 27-jarige Marokkaan, is door de rechtbank van Napels in Italië tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld.

De feiten dateren van 27 januari 2019, meldt Aljarida24. Badr S., een jongeman met de Marokkaanse nationaliteit, woonde toen samen met Valentina Caza, een 31-jarige Italiaanse vrouw en moeder van twee kinderen.

Die dag incasseerde de kleine Giuseppe Torres de woede-uitbarsting van de minnaar van zijn moeder. Het kind overleed aan de verwondingen die door de harde slagen met een bezemsteel waren veroorzaakt. Zijn zusje kwam er met een paar blauwe plekken vanaf, vervolgt dezelfde bron.

De officier van justitie heeft een pleidooi gehouden voor een levenslange gevangenisstraf tegen de moeder, wegens het niet-bijstaan van een persoon in nood en het opzettelijk verhullen van feiten. De jonge vrouw, die uiteindelijk zes jaar gevangenisstraf kreeg, probeerde de bloedsporen en de misdaad van haar minnaar te verdoezelen door zijn betrokkenheid bij de agressie te ontkennen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team