Zoeken

Nabil Haryouli vecht in juni tegen Igor Felipe in Alkmaar

1 juni 2023 - 12:00 - Sport

©

De Marokkaans-Nederlandse MMA-vechter Nabil Haryouli stapt op 11 juni opnieuw in de kooi voor een gevecht tegen de Portugese vechter Igor Felipe. Het gevecht is een onderdeel van het evenement 8TKO in Alkmaar.

Nabil Haryouli, die het gevecht via social media aankondigt, begon op 13-jarige leeftijd met kickboksen en werd op 17-jarige leeftijd prof bij Enfusion. In 2021 maakte de Mocro maffia-acteur een spectaculair MMA-debuut in Alkmaar. Zijn Engelse tegenstander Kyle Todd ging na 1 ronde al tegen de vlakte. Haryouli is een heus knokfenomeen en wordt beschouwd als één van de beste Marokkaanse vechters van zijn generatie. De 24-jarige vechter staat bekend om zijn snelheid en zijn punchtechnieken.

Lees ook: Nabil Haryouli is MMA-vechter en runt een tandartspraktijk (video)

Haryouli, die ook een tandartspraktijk runt, vecht onder Marokkaanse vlag. Hij stond sinds het begin van zijn professionele carrière reeds 41 keer in de ring. Hij verloor geen enkel gevecht en sloeg 19 van zijn tegenstanders knockout. In Alkmaar zal hij het opnemen tegen Igor Felipe, een ervaren en gevreesde vechter in de MMA-wereld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team