Zoeken

Nabil Haryouli is MMA-vechter en runt een tandartspraktijk (video)

24 maart 2023 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaans-Nederlandse Nabil Haryouli is als MMA-vechter een heus knokfenomeen. Er is een grote kans dat hij de tanden van zijn tegenstander uit zijn mond slaat, maar hij kan die ook herstellen. Haryouli heeft namelijk onlangs, samen met zijn vriend Yousif Azzawi, een eigen tandartspraktijk geopend in Voorburg.

Nabil Haryouli vecht onder Marokkaanse vlag en heeft nooit een gevecht verloren. Hij wordt beschouwd als één van de beste Marokkaanse vechters van zijn generatie. Twee weken geleden had hij maar 1 minuut en 20 seconden nodig om zijn tegenstander, de Italiaan Nino Raia, te verslaan in de ring.

Lees ook: Nabil Haryouli sloopt tegenstander in Alkmaar (video)

Nabil heeft een studie technische bedrijfskundige aan de Hogeschool Rotterdam achter de rug en zijn vriend Yousif Azzawi studeerde mondzorgkunde. Yousif kwam op een bepaald moment met de idee om een eigen praktijk te openen en dat blijkt nu een schot in de roos te zijn, want de tandartspraktijk loopt beter dan verwacht.

Lees ook: Nabil Haryouli vecht in maart tegen Nino Raia in Alkmaar

Haryouli zegt blij te zijn met de samenwerking met Yousif. "In tijden dat ik veel moet trainen en me moet focussen op een partij vangt hij dit eigenlijk op" aldus de MMA-vechter in het AD.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team