Zoeken

Mohamed Ihattaren opnieuw verdwenen

29 juli 2022 - 17:00 - Sport

©

Waar heeft Mohamed Ihattaren zich verscholen? De jonge Nederlandse speler met Marokkaanse roots is weer verdwenen. Ihattaren, die door Juventus is uitgeleend aan Ajax Amsterdam, heeft al weken geen teken van leven meer gegeven. Een situatie die de officials van beide clubs verontrust.

Zoals Calciomercato meldt, is de voormalige Nederlandse speler opnieuw het onderwerp van grote bezorgdheid. Hij heeft al weken niet meer getraind of met het team gespeeld. De dood van zijn vader in de herfst van 2019 trof hem hard en de toestand van Ihattaren zou daardoor snel verslechterd zijn.

Lees ook: Ihattaren slachtoffer van ’bedreigingen en intimidatie’

Ihattaren is volgens Gerry Hamstra, technisch directeur van Ajax, op dit moment niet in goede vorm. "Natuurlijk zijn we een voetbalclub, maar er zijn ook dingen buiten het voetbal. Als club staan we heel dicht bij Mo en in direct contact met hem. Hopelijk wordt alles snel weer normaal. Het belangrijkste is dat hij zich goed voelt. We hopen dat hij snel weer terecht zal zijn", verklaarde hij kortgeleden.

Lees ook: Overlijden vader was aanleiding voor instorting Ihattaren

Het blad herinnert eraan dat Mohamed Ihattaren sinds 2021 onder contract staat bij de Italiaanse club. Hij werd kort na zijn komst aan Sampdoria uitgeleend "om hem vooruitgang te laten boeken".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team