Zoeken

Moeder Mbappé en zaakwaarnemer Hakimi ruziën

26 juni 2023 - 16:00 - Sport

©

Achraf Hakimi zou sinds kort vertegenwoordigd worden door het adviesbureau voor voetballers opgericht door Fayza Lamari, de moeder van zijn teamgenoot en vriend bij Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé. Een gerucht dat werd ontkend door de agent van de Marokkaanse rechtsback.

"We zijn verrast dat het simpele feit dat je de moeder bent van een belangrijke speler invloed kan hebben op de transfermarkt. Achraf is lid van de Footfeel-familie (het bureau van de speler, nvdr), hij is al jaren overtuigd van ons project en hij heeft simpelweg een vriendschappelijke relatie met Kylian, wat wij respecteren en koesteren", reageerde Alejandro Camaño, zaakwaarnemer van Achraf Hakimi, in een gesprek met AS.

Lees ook: Walid Regragui doet onthullingen over Hakimi en Mbappé

"Het feit dat de entourage van Mbappé, die zeer dicht en complex is vanwege het aantal mensen om hem heen, zou kunnen suggereren dat Achraf deel zou kunnen uitmaken van dit bureau, is iets ongebruikelijks in onze ogen, gezien hun gebrek aan ervaring op de transfermarkt. De moeder zijn van een speler is niet genoeg, het is een gebrek aan respect voor het beroep."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team