Zoeken

Ihattaren reageert op flop bij Ajax

6 november 2022 - 15:00 - Sport

©

Mohammed Ihattaren heeft in een story op Instagram gereageerd op het besluit van Ajax om hem naar Juventus terug te sturen.

"Winners never quit, quitters never win. Soon football", schreef de 20-jarige middenvelder enkele dagen nadat bekend werd dat Ajax geen gebruik wilde maken van de koopoptie in zijn huurcontract en hij terug naar Italië zou keren. Bij zijn bericht deelde Ihattaren een video waarop hij in Utrecht, langs het Amsterdam-Rijnkanaal, hardloopt.

Lees ook: Ajax stuurt Ihattaren na reeks incidenten terug naar Juventus

Het besluit van Ajax Amsterdam betekent dat Ihattaren op 3 januari naar Juventus Turijn zal moeten terugkeren, waar hij nog tot de zomer van 2025 onder contract staat.

Ihattaren kwam in januari op huurbasis over van Juventus. De middenvelder speelde vijf officiële duels voor Jong Ajax en scoorde daarin vier keer. Hij kwam één keer in actie voor de A-ploeg, namelijk als invaller in de verloren bekerfinale tegen zijn oude ploeg PSV.

Lees ook: Mohamed Ihattaren trouwt met TikTokster Yasmine (foto’s)

Mohamed Ihattaren staat de laatste maanden regelmatig in de media. De Telegraaf schreef in augustus dat hij vanuit het criminele milieu werd bedreigd vanwege een relatie met een jonge vrouw. In september trouwde de voetballer met influencer Yasmine Driouech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team