Zoeken

Ihattaren niet benaderd door Marokko

25 mei 2021 - 12:00 - Sport

©

Nadat Mohamed Ihattaren was afgevallen in de definitieve EK-selectie van Jong Oranje, gingen er geruchten rond over de PSV’er. Hij zou hebben gekozen om voor Marokko uit te komen, maar bondscoach Erwin van de Looi zegt dat dit tot dusver niet het geval is.

Bondscoach Erwin van de Looi maakte op de persconferentie van vrijdagmiddag kenbaar dat hij geen signalen heeft ontvangen dat Ihattaren die keuze zou hebben gemaakt. "Mo had al wat wedstrijden gemist bij PSV, maar we hebben hem in de voorlopige selectie toch op de lijst gezet omdat hij voor ons echt een serieuze optie is, mocht hij weer aansluiten bij PSV. Hij is een speler met bijzondere kwaliteiten. We hebben contact gehad met PSV en hij is op dit moment niet wedstrijdfit. Daarom is hij bij ons afgevallen", schrijft fcupdate.

Ihattaren kan volgens Van de Looi nog steeds Oranje-international worden. Aan De Telegraaf zei van de Looi: "Mo zat een tijd geleden bij Oranje en sindsdien kwam er regelmatig een kink in de kabel, waardoor hij geen wedstrijden of selecties heeft meegemaakt".

"Maar wij hebben er alle vertrouwen in dat hij het niveau dat hij kan halen ook weer gáát halen, zodat hij een waardevolle speler gaat worden. Niet alleen voor Jong Oranje, maar uiteindelijk het grote Oranje. Dat zou het allermooist zijn."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team